Menu

BAAS over je eigen backup

Backup as a Service

Een goede online backupservice is erg belangrijk. De hoeveelheid data neemt doorgaans exponentieel toe en het maken van een dagelijkse backup is daardoor voor veel bedrijven een echte opgave die best complex kan zijn.

Met onze Backup As A Service oplossing is dat verleden tijd. Wij bieden namelijk een secure S3 platform in de cloud in Nederland, waarmee u meteen voldoet aan alle wet- en regelgeving.

Gebaseerd op enterprise infrastructuren (NetApp) voor maximale bescherming en optimalisatie van uw data is deze voorzien van sterke encryptie en beheert u de sleutels. Wij slaan alles op binnen Europa.

S3 is een objectgebaseerde opslag die u afneemt in een zogenaamde “bucket”. Steeds meer applicaties en backup omgevingen kunnen hiermee rechtstreeks koppelen. Denk hierbij aan Veeam en Commvault om maar een paar voorbeelden te noemen. Opslagsystemen zoals NetApp FAS met OnTap 9.2 kunnen tegenwoordig ook met S3 koppelen voor het offloaden van snapshots waardoor significante besparingen kunnen worden behaald (geen snapreserves meer noodzakelijk).

Kosten

Een backup opslaan in de cloud is tegenwoordig uiterst betaalbaar. Onze oplossing maakt gebruik van de r1soft backupagent. Hiervoor is per machine die je wil backuppen een licentie nodig. Afhankelijk van de hoeveelheid data zijn vervolgens de onderstaande kosten van toepassing.

Prijslijst secure S3 storage

0-100 GB€ 0,25 / GB
100 - 500 GB€ 0,20 / GB
500 - 1TB€ 0,15 / GB
> 1 TB€ 0,10 / GB
r1soft backupagent€ 4,90 / PC / maand
Prijzen zijn excl. 21% BTW en per maand, tenzij anders aangegeven

Spotlight

Domein beschikbaar?

Deze website is AVG compliant