Menu

Hosted Exchange

Met Hosted Exchange van Topdata, kunt u overal werken, uw data is veilig, uw e-mail, agenda en contacten zijn altijd en overal supersnel benaderbaar.

Hosted Exchange is een e-mail server op basis van Microsoft Exchange in de cloud. Naast normaal e-mailverkeer biedt Hosted Exchange de mogelijkheid om agenda’s en contactpersonen, notities en taken bij te houden. U kunt dit eventueel delen met anderen. Al uw gegevens zijn benaderbaar via een gebruiksvriendelijke webpagina (Outlook Web App). Daarnaast bestaat er de mogelijkheid mobiele apparaten (Tablets, Smartphones) te koppelen aan de Hosted Exchange omgeving. Op deze manier kunt u altijd en overal over uw gegevens beschikken.

Om op uw Windows PC of Mac goed met Hosted Exchange te kunnen werken, adviseren wij Outlook van Microsoft. Voor een geringe meerprijs op het maandelijks bedrag regelen wij voor u de licentie en kunt u direct van start.

Bent u ook van plan om met Office van Microsoft te gaan werken? Overweeg dan Office 365. Afhankelijk van de gekozen versie heeft u hier ook de beschikking over Hosted Exchange. Neem gerust contact op met onze afdeling verkoop voor nadere informatie.

Spotlight

Domein beschikbaar?

Deze website is AVG compliant