Menu

Managed WordPress

Website beheer zonder zorgen

 

Hoe complexer de website hoe groter het risico dat je te maken krijgt met beveiligingsproblemen. Het WordPress CMS blinkt uit door het gemak waarmee een website in elkaar gezet kan worden. Hiervoor gebruiken ontwikkelaars al dan niet zelf gebouwde plugins en themes. Helaas is software zelden perfect en zijn updates dan ook aan de orde van de dag. Doe je dat niet dan staat de deur wagenwijd open voor hackers en kun je te maken krijgen met bijvoorbeeld diefstal van gegevens of gebruiken ze de website om de halve wereld te voorzien van spam.

Met de huidige privacy wetgeving is beide uit den boze. Veel bedrijven hebben echter niet de know how in huis om een dergelijke website goed bij te werken. Het is ook niet iets wat onderschat moet worden. Maar al te vaak zorgt een verkeerde update voor een mooie witte lege pagina in plaats van die prachtige website waar je zo trots op was.

Speciaal voor deze bedrijven heeft Topdata de mogelijkheid om het beheer van de website voor een gering bedrag uit te besteden. Wij kunnen het volgende voor u regelen:

– dagelijkse backup van de website (binnen het account)
– dagelijkse backup op onze remote secure locatie
– bijwerken van plugins
– updaten van de WordPress core
– controle van de PHP parameters en versies van belangrijke services
– signaleren van mogelijke toekomstige problemen (storage / PHP / MySQL / slechte plugins)

Spotlight

Domein beschikbaar?

Deze website is AVG compliant