Alles voor het mkb

Allround automatisering voor het MKB
Topdata is in Limburg al sinds 1996 actief op het gebied van automatisering en internetdiensten. Onze producten en diensten zijn vooral gericht op het midden en kleinbedrijf (MKB). We begeleiden ondernemingen bij het optimaliseren van hun automatisering en denken actief mee. Uw bedrijfsprocessen verbeteren door middel van het slim inzetten van onze kennis en producten is hetgeen waarin wij uitblinken.

Service
Bij flink wat bedrijven in de regio verzorgen wij de volledige automatisering. Hierbij dragen wij zorg voor advies, levering van hardware en software en eventueel projectbegeleiding. De continuïteit van het geheel waarborgen we door systeembeheer ter plekke en in toenemende mate op afstand. Lang wachten indien u een vraag of een storing heeft is dus uitgesloten.

Producten van A tot Z
Als dealer van de meest voorkomende merken op IT-gebied kunnen wij in vrijwel iedere behoefte voorzien. Staat u op het punt om een nieuwe aankoop te doen? Vraag dan vooral ook eens een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan via het formulier in het submenu.

Internetdiensten in eigen beheer
Wij houden de touwtjes graag in handen en regelen dan ook alle zaken op het gebied van Internet voor u. Of het nu gaat om de registratie van een nieuwe domeinnaam, het hosten van uw website op een webserver, e-mail met professionele spamfllters of zoekmachine optimalisatie (SEO), wij doen het allemaal en volledig in eigen beheer. Topdata is deelnemer van de stichting Internet Domein registratie Nederland (SIDN) en heeft al haar servers ondergebracht in de modernste datacentra.