Backup As A Service

Als er iets belangrijk is binnen een bedrijf, dan is het wel alle data die in de loop der jaren is opgebouwd. Niemand wil wakker liggen met het idee dat alles verloren zou kunnen gaan. Hardware raakt echter ooit een keer defect en virussen kunnen ervoor zorgen dat uw bestanden onleesbaar worden.

Hackers maken dan ook meer en meer misbruik van ondernemers die hun zaakjes niet op orde hebben en vragen grote sommen geld om door hen versleutelde informatie weer toegankelijk te maken. Los van alle beveiligingsmaatregelen die genomen kunnen worden is een betrouwbare backup dan ook van levensbelang.

Om het u makkelijk te maken hebben we een aantal producten in het leven geroepen waarmee we u volledig kunnen ontzorgen.

BAAS! flex
Hierbij leveren wij u een AWS S3 account met ongelimiteerde versleutelde opslag in het europees datacenter van Amazon. Hiermee kunt u met reeds aanwezige, mits S3 storage compatibele, backupsoftware uw backups wegschrijven. NAS leveranciers zoals Synology, QNAP en anderen hebben standaard deze software al aan boord.

BAAS! server
Als het flex pakket maar dan inclusief een professionele Iperius server backup licentie. VMware ESXi, Hyper-V, SQL server, Exchange, alles kan zonder downtime hiermee naar onze backup locatie worden verzonden. U ontvangt na iedere backup een melding in uw mailbox.

BAAS! client
Als het flex pakket maar dan inclusief een professionele Iperius desktop backup licentie. Alles kan zonder downtime hiermee naar onze backup locatie worden verzonden. U ontvangt na iedere backup een melding in uw mailbox.

BAAS! managed
Volledige ontzorging op backup gebied. Wij inventariseren binnen uw bedrijf alle systemen en zorgen voor een aanbod waarmee we alle data veilig stellen. Periodiek zetten we bestanden uit de backup terug naar een testlocatie. Alle dagelijkse backupresultaten lopen via ons monitorsysteem. Het enige wat u maandelijks nog ontvangt is een samenvatting van deze resultaten en onze adviezen.