Menu

Webhosting

Webhosting met hoge uptime

 

Een snel te bereiken website of applicatie, het verzenden van vertrouwelijke gegevens via internet; uw internetactiviteiten zijn bedrijfskritisch en u stelt hoge eisen aan de omgeving waarin uw server gehost wordt.

 

Datacenter

 

Onze servers staan in de meest geavanceerde datacenters van Europa, waaronder het hypermoderne SmartDC te Heerlen.

 

Shared Hosting

 

U profiteert tegen minimale investeringskosten maximaal van de faciliteiten van ons Datacenter. U huurt als het ware ruimte op onze professionele webservers. Topdata draagt zorg voor de techniek achter uw website, zodat u zich kunt richten op de inhoud en het design ervan.

 

Dedicated Servers

 

Afgestemd op uw wensen wordt de meest geschikte server met bijbehorende specificaties voor u aangeschaft en geconfigureerd. Tevens houdt Topdata deze hardware continu up-to-date met software- en security updates en wordt uw server 24 uur per dag pro-actief bewaakt. Uw server wordt geplaatst in het meest geavanceerde datacenter van Europa en heeft een directe aansluiting op onze internet backbone.

 

Virtual Private Servers

 

Heeft u wel root access nodig maar niet perse dedicated hardware? Kies dan voor een VPS. Zowel managed als unmanaged leverbaar en tegen een scherpe prijs.

Spotlight

Domein beschikbaar?

Deze website is AVG compliant