Menu

Webhosting

Webhosting met hoge uptime

 

Een snel te bereiken website of applicatie, het verzenden van vertrouwelijke gegevens via internet; uw internetactiviteiten zijn bedrijfskritisch en u stelt hoge eisen aan de omgeving waarin uw server gehost wordt.

 

Datacenter

 

Onze servers staan in de meest geavanceerde datacenters van Europa, waaronder het hypermoderne SmartDC te Heerlen.

 

Shared Hosting

 

U profiteert tegen minimale investeringskosten maximaal van de faciliteiten van ons Datacenter. U huurt als het ware ruimte op onze professionele webservers. Topdata draagt zorg voor de techniek achter uw website, zodat u zich kunt richten op de inhoud en het design ervan.

 

Dedicated Servers

 

Afgestemd op uw wensen wordt de meest geschikte server met bijbehorende specificaties voor u aangeschaft en geconfigureerd. Tevens houdt Topdata deze hardware continu up-to-date met software- en security updates en wordt uw server 24 uur per dag pro-actief bewaakt. Uw server wordt geplaatst in het meest geavanceerde datacenter van Europa en heeft een directe aansluiting op onze internet backbone.

 

Virtual Private Servers

 

Heeft u wel root access nodig maar niet perse dedicated hardware? Kies dan voor een VPS. Zowel managed als unmanaged leverbaar en tegen een scherpe prijs.

Spotlight

Domein beschikbaar?